K-pop cover dance
K-pop cover dance

K-POP Cover Dance Verseny

A jelentkezés határideje: 2024. május 03. éjfél

A koreai kultúra egyre nagyobb teret hódít magának az egész világon, így nem is volt csoda, hogy a februári Fantasy Expon hihetetlen mennyiségben érdeklődtetek a K-popal kapcsolatos programok iránt! Ezért is hoztunk el most számotokra egy még nagyobb és még szuperebb cover dance versenyt, ahol igazán Tiétek lehet majd a színpad! Legyél akár szóló vagy csapat táncos, nem számít mióta űzöd a sportot a lényeg az hogy színpadi jelenléted a helyén legyen, akár csak egy idolnak! Nem is véletlen hogy a versenyre mindenkit szeretettel és értékes nyereményekkel várunk!

Első forduló

Az első fordulóban a választott táncotokról vagy táncaitokról kell küldenetek egy-egy videót drive link formájában (nyilvánosra állítva), amiből láthatjuk elhivatottságotokat és technikáitokat! Ne felejtsétek el csapatneveteket, telefonszámotokat és e-mail címeteket sem csatolni!

A videók leadásának határideje május 3.! 

(A leadott tánccal juttok tovább is, változtatásra csak május 3-a előtt van lehetőség!)

Jelentkezni és regisztrálni az alábbi linken tudsz

Második forduló

A második fordulóban a továbbjutottaktól kérni fogunk egy hangfájlt (zenét), hátteret és konferáló szöveget a színpadi fellépéshez, szintén nyilvános drive link formájában továbbítva!

Ezeknek beküldési határideje május 13.! 

(A késedelem a versenyből való kizárást vonja maga után!)

A verseny időpontja

Verseny időpontja: május 18. 

(A bejutásról/jegyről minden versenyzőnek magának kell gondoskodnia!)

 

Sok sikert kívánunk!