Budapest Comic Con - Programok
Kövess minket
Facebook Logo
logo

BOK CSARNOK

/

2023. JÚNIUS 10-11.

csillagok csarnoka a rendezvény központi helyszíne. Itt találkozhattok a külföldi és magyar filmsztárokkala filmes és mozis cégekkel, illetve a filmipar egyéb szereplőivelTöbb színpadon és helyszínen várunk Titeket 2 napon keresztül! A rendezvény nagyszínpadja is itt kap helyet. 

Egyetlen Comic Con sem létezhet Artist Alley nélkül! Ez egy olyan közösségi eladótér, ahol az ország minden szegletéből érkező művészek, rajongói klubok, egyéni kereskedők és kézművesek a saját készítésű termékeiket értékesítik. A kézzel készített termékek mindegyike egyedi darab, a kínálat pedig igazán változatos: szobrok, replikák, táskák. párnák, ékszerek, ruhák, rajzok és festmények, saját képregények, otthoni dekorációs elemek és egyéb kreatív termékek.

Találkozz kedvenc történeteid szereplőivel, vagy merülj el mágikus és különleges világukba az egyedi és valósághű ereklyéknek köszönhetően!

A Cosplay Village 1000 négyzetméteren elhelyezkedő programhelyszín. Itt kap helyet a cosplay színpad, mely egész nap előadásokkal, bemutatókkal és versenyekkel várja az érdeklődőket. 

A külföldi és hazai cosplayerekkel is itt találkozhattok. Fő partnerünk a Cosplay.hu, akik garantálják a színvonalas programokat. 

A Budapest Comic Con-on4000 nm területen várjuk a játékok és az esport rajongóit.  Sok színes programmal készülünk, melyek tartalmas kikapcsolódást jelentenek a filmek és a képregények szerelmeseinek is.