Budapest Comic Con - Színészek
Kövess minket
Facebook Logo
logo

BOK CSARNOK

/

2023. JÚNIUS 10-11.

https://www.mastercard.hu/hu-hu.html
https://www.kh.hu/bank
https://www.cinemacity.hu/
https://www.eon.hu/hu
https://radiocafe98.hu/
https://www.monsterenergy.com/hu-hu/
https://reflexshop.hu/
https://reflexshop.hu/
https://nmhh.hu/
https://www.dremel.com/hu/hu
https://www.zingburger.hu/
https://wacominfo.hu/
https://esport1.hu/
https://www.pcguru.hu/
https://tenyek.hu/
https://marieclaire.hu/

Külföldi színészeink

Nézd meg bejelentkező videóikat!

Magyar színészeink

Színész zóna szabályai - Fotós és dedikáló zóna

Ki tartózkodhat a dedikáló zónában?

A fotós és dedikáló zónába kizárólag az adott időszakra érvényes kiegészítő jeggyel rendelkező látogató léphet be. Kísérő csak 18. életévét nem betöltött, vagy mozgásában korlátozott látogatóval jöhet be, azonban a fotón csak az érvényes jeggyel rendelkező személyek vehetnek részt!

Mikor mehetek be a fotózásra, dedikálásra?

A fotós-dedikáló zónában, előre meghatározott időszakban vannak jelen a meghívott vendégek. Az időbeosztásukat legkésőbb a rendezvényt megelező héten közzétesszük.

Mennyi ideig vannak jelen a fotós és dedikálós zónában a színészek?

A meghívott színészek 1-1 órás időtartamra vannak beosztva, azaz 1 óra fotós és 1 óra dedikálós etap van minden színésznek naponta. 

Mikor ékezzek a fotós és dedikálós zónához?

Ahogy korábban említettük, a meghívott színészek 1-1 órás időtartamra vannak beosztva, azaz 1 óra fotós és 1 óra dedikálós etap van minden színésznek naponta. Éppen ezért fontos, hogy akinek az adott színészhez kiegészítő jegye van, minimum 5 perccel a meghirdetett időpont előtt álljon be a színészhez kijelölt sorba.

Mi van akkor, ha több színészhez is van jegyem?

Amennyiben valakinek több, egy időpontban a fotós/dedikáló zónában jelen lévő színészhez jegye van, az jelezze a zóna bejáratánál a kollégánknak, mert előnyt élvez a sorban állásnál!

Letudhatom egyszerre a fotót és az aláírást is?

A színészek nem dedikálnak és fotózkodnak egyszerre! Hiába van valakinek egy adott színészhez mindkét fajta jegye, a két jegy érvényesítése csak más-más időpontban lehetséges!

Otthon hagytam a dedikálós füzetem! Kapok valamit, amire a színész aláírhat?

A dedikálásokhoz a szervezők előre kinyomtatott képeket biztosítanak, melyeket a zóna bejáratánál kap meg a dedikáló jeggyel rendelkező látogató.

Saját tárgyat vihetek magammal aláíratni?

Saját tárgy (relikvia, képregény, képeslap, poszter, stb) maximum 1 db aláíratható. Fegyver relikvia esetében minden esetben ellenőriztetni kell a bejáratnál az adott tárgyat! Tilos a vendégekre nézve sértő, megalázó, sexista képeket dedikáltatni. A szervező fenntartja a jogot arra, hogy egyes tárgyakat nem enged dedikáltatni. 

A fotózásnál készül rólam profi kép is vagy csak a telefonomat használhatom?

 A fotós jeggyel rendelkezőknek profi fotóst biztosítunk! A profi fotós által készített képeket a rendezvény másnapján lehet letölteni az általunk megadott felületről. Ezen felül a helyszínen lévő kollégánk a fotós jeggyel rendelkező vendég telefonjával kérésére készít képet!

FONTOS! A fotós és dedikáló zónában be kell tartani a kulturált érintkezés szabályait, ügyelni kell a meghívott színészek és a helyszíni felelősök kéréseire! Nem megfelelő viselkedés esetén a szervezőnek joga van kizárni a programból a szabályokat megszegőt.