Hungexpo - Május 18-19.A rendezvény ingyenesen látogatható!Koreai kulturális fesztiválRészletes programok - Hamarosan!
Hungexpo - Május 18-19.A rendezvény ingyenesen látogatható!Koreai kulturális fesztiválRészletes programok - Hamarosan!

Vegyél részt ingyenesen a legnagyobb koreai kulturális ünnepen!

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Budapest Comic Con vendégrendezvényeként két teljes napon át ad ízelítőt a koreai kultúra sokszínűségéből a Koreai Kulturális Központ és a HanYou Alapítvány jóvoltából. Az ingyenes programokon a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkissebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja majd a neki való szórakozást.

A nagyszínpadon nyitástól egészen zárásig követik majd egymást a fellépők és előadások. Főzőshow, modern valamint tradicionális tánc és zenei produkciók, taekwondo bemutató,  vagy épp koreai szépségápolási tanácsadás.

A hatalmas kiállítótérben hagyományos kézműves standok, családi programok, koreai gasztronómiai élmények, zenei és táncos kurzusok, szépségápolási termékismertetők és koreai vállalatok interaktív részlege is várja az érdeklődőket.

Special guest: MayTree!

A fellépők között köszönthetjük hazánkban először az igazi világsztár formációt a  MayTree-t, az acapella műfaj koronázatlan királyait! Ami pedig a repertoárjukat illeti: nincs, mi határt szabjon számukra, hiszen legyen szó hangutánzásról, egy aktuális slágerről vagy épp egy meghökkentő zajról, azt lehengerlő tehetségükkel tökéletesen építik be szórakoztató előadásaikba.

Youtube video:

PROGRAM