Programok

További Budapest Comic Con bejelentések hamarosan!

Filmzenei koncert

Mindkét napot egy koncerttel zárjuk, melyen elhangzik a Vaják dala, a Trónok Harca főcímdala, de nem hiányozhat a StarWars és HarryPotter sem. Tarts velünk a zene szárnyán!

Szinkron színpad

Szeretnéd megismerni a szuperhősök hangjait? Kíváncsi vagy élőben a Vaják hangjára? Érdekelnek a szinkronszínészet rejtelmei? Akkor nálunk a helyed: külön helyszínünk lesz szinkron témakörben. Szakmai beszélgetések, élő szinkronizálás, személyes találkozási lehetőség a színészekkel. Sőt, beülhetsz a helyszíni stúdióba és kipróbálhatod magad, mint szinkronszínész!

Hasonmás verseny

Elképesztően hasonlítasz valamelyik színészre? Vagy ismersz olyant, aki szakasztott hasonmása egy sztárnak? Akkor jelentkezz, vagy győzd meg ismerősöd. Az első 3 helyezett életre szóló VIP bérletet kap a Budapest Comic Conra.

Xbox Aréna

Próbáld végig a teljes Halo szériát, és játssz a legjobb filmes játékokkal. Ha táncolni van kedved, akkor pedig irány a JustDance színpad!

Szerepjáték Zóna

Próbáld ki a legújabb játékokat, játékmesterek segítségével. Kártyajátékok, sci-fi és gaming társasok várnak minden érdeklődőt!

Star Wars kiállítás

Több mint 100 Star Wars ereklye, köztük a 4 méter magas lépegető! Egyedi szobrok, 20 db-os sisakgyűjtemény! Marvel univerzum hőseinek szobrai.

Zombie Run

Igazi csapatmunka kell ahhoz, hogy ne törjék át a zombik a kerítést…Ha átjutnak, akkor menekülnöd kell, és végig kell érned a labirintuson. Fuss az életedért!

Retro PC kiállítás

Kipróbálnád mivel játszottak 30 éve? Akkor itt a helyed! Több mint 30 gép, melyeken átélheted a retro érzést!