SW Art Group

Az SW Art Group tagjait a Csillagok háborúja filmek szeretete és az alkotás vágya hozta össze. Az általuk kiállított figurák, tárgyak, installációk minden egyes eleme saját készítésű alkotásokból áll.

Kreatív csapatuk tagjai szobrászok, festőművészek, filmkellék-készítők, grafikusok, iparművészek.

Vár Téged Palpatine császár trónterme, ahol a trónban ülve kedvedre fotózkodhatsz. Jabba palota részletében megnézheted a karbonitba fagyasztott Han Solo. Életnagyságú figurákat is hozunk, itt lesz Greedo, Buckalakó, Császári őr, Baby Yoda és védelmező robotja IG-11.Vasból készült űrhajókkal és járművekkel készülünk Nektek.

Fotózkodj a Star Wars ikonikus kellékeivel!

SaberForce

A SaberForce egy hazai kezdeményezés, akiknél már közel 4 éve megtalálhatod azt az egyedi, élethű fénykardot, amit szeretnél.🤩

„Gyerekkorunkban a Star Wars filmeket látva sokan álmodoztunk arról, hogy legyen egy fénykardunk, és ha igazán a szívünkhöz nőtt ez a világ, akkor ez a vágy felnőttkorra sem tűnt el.

Éppen ezért az a célunk, hogy ezt az örömteli érzést, vágyat valóra váltsuk, és egyedülálló élményt nyújtsunk, ehhez egy elérhető felületet teremtve mindazoknak, akik egy könnyen beszerezhető, teljesen működőképes, élethű hang- és fényeffektekkel rendelkező fénykardra vágynak.”

Gyere és nézd meg magad az élethű és párbajkész fénykardokat! 

Art by SimonZ

Simon Zoltán művészt egyetlen magyarként eddig kétszer válogatta be a Lucasfilm a világ azon kéttucatnyi alkotója közé, akik elkészíthették a legnagyobb nemzetközi Star Wars-rendezvény, a Celebration exkluzív posztereit. Mivel a zsűri a Csillagok háborúja-filmeket készítő stúdió művészeiből és szakembereiből áll, nagy megtiszteltetés átjutni az igen szigorú rostán – főleg, hogy a legtöbb művész maga is Star Wars-rajongó.

Zoltán először 2019-ben mutathatta be limitált kiadású poszterét az akkor Chicagóban megrendezett eseményen. Ezután kezdett szintén limitált kiadású Star Wars-plakátokat tervezni hivatalos művészként (eddig kilencet), melyek az USA-ban és Nagy-Britanniában kerülnek forgalomba. Legutóbb tavaly jelent meg Londonban egy új exkluzív poszterrel a Celebration Europe meghívott művészeként, ahol az ő posztere fogyott el leghamarabb.

2010-ben ugyanitt egy Guinness-rekordban vett részt: a Dorling Kindersley könyvkiadó szervezésében Londonban készítette el kétezer önkéntes a világ legnagyobb, közel 100 négyzetméteres Lego-mozaikképét Zoltán sagaposztere alapján. A kép a Guinness Rekordok Könyve 2016-os kiadásába is bekerült.

Csodáld meg Te is az exkluzív poszterket!