Szeretnéd magadból kihozni a legtöbbet?

Csatlakozz az MCC-hez, és legyél a legjobbak között!

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó intézmény, amely az iskolai és egyetemi oktatás mellett nyújt ingyenes, hasznos képzést, rengeteg külföldi utat és tanulmányt, nyelvtanulási lehetőséget, sport- és közösségi programokat. Tízéves kortól a doktori fokozat megszerzéséig választhatsz a képzési programok közül. Az MCC tudásközpont is, amely a képzések mellett rendezvényeivel, konferenciáival, könyveivel részt kíván venni a nyílt közéleti párbeszéd és kultúra fejlesztésében.

Ha többet akarsz tudni a világról…

Ha fejleszteni akarod gyakorlati készségeidet…

Ha egy motiváló diákközösséghez csatlakoznál…

Ha még sikeresebb érettségit tennél…

Jelentkezz a Középiskolás Programba!

A Középiskolás Programba (KP) történő felvételit követően a 9–12. évfolyamos, középiskolás diákok számára egy olyan egyedülálló, több mint 20 éve működő, MCC-s univerzum nyílik meg, amelyben a felső tagozatos általános iskolásoktól kezdve, a Vezetőképző Akadémián át, a doktori képzésig tanulhatnak. Célunk, hogy felkészítsük a diákokat a sikeres továbbtanulásra, és támogatást nyújtsunk egy hosszabb távú karrierút tervezéséhez is.

Készen állsz a szintlépésre?

Idén érettségizel? Budapesten, Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Pécsett vagy Szegeden tervezed folytatni az egyetemi tanulmányaidat szeptemberben? Nappali tagozaton? Magadra ismertél? Akkor ez a lehetőség neked szól!

Ha egy értékalapú, világra nyitott gondolkodásmódot szeretnél elsajátítani amellett, hogy számos tudományterületen mélyítenéd el a tudásodat, az Egyetemi Programunkban a helyed. 

Mindenben segítünk, hogy az első tanév végére felsőfokú angol nyelvvizsgát szerezz.

Az Egyetemi Program az MCC képzéseinek zászlóshajója, amely a felsőoktatásban tanuló elsőéveseknek meghirdetett, egyéves Juniorképzésből, a másod- és harmadéveseknek szóló, kétéves iskolarendszeri képzésből áll. Az Egyetemi Programon túl a mesterképzés idejére is kínálunk képzési lehetőséget az érdeklődők számára Posztgraduális Programjaink keretében. A tanítási órák döntően az egyetemi oktatás végeztével, este kezdődnek, ezért az Egyetemi Program hallgatóinak nem csak tehetségesnek, de szorgalmasnak és kitartónak is kell lenniük. Az MCC-ben folyó, a hagyományos felsőoktatást kiegészítő, kiscsoportos, azon belül is személyre szabott, interdiszciplináris képzés hiánypótló Magyarországon, de egész Európában is. Egyetemi Programunk jelenleg hét városban elérhető: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Kolozsvárott, Pécsett és Szegeden.