2025. Június 14-15.Hungexpo - Június 14-15.2025. Június 14-15.Hungexpo - Június 14-15.
2025. Június 14-15.Hungexpo - Június 14-15.2025. Június 14-15.Hungexpo - Június 14-15.

Mastercard programok

MINDFLEX

A Mindflex Duel a homlokunkra és fülünkre erősített érzékelők segítségével méri agyhullámaink intenzitását. A játék működése az EEG biofeedback technológián alapul.

A homlokunkra helyezett Mindflex fejpántok érzékelik az agyhullámokat, jelet küldenek a konzolon belül található ventilátornak. Ez a ventilátor irányítja a labda lebegését. Az agyhullámok pedig a ventilátor erősségét befolyásolják. Minél erősebben koncentrálunk, annál erősebben fúj a ventillátor és annál magasabban lebeg a labdánk.

SKETCH ROBOT

Egy mini robot, amely AI segítségével 30-50 mp alatt fénykép alapján készít vonalrajzokat! Olyasmi, mint a digitális karikatúra, csak sokkal gyorsabb és látványosabb a folyamat.

Egy speciális program segítségével lefényképezzük a vendéget, számítógépünk egy szempillantás alatt vonalrajzzá alakítja a fotót, majd átküldi a robotnak, ami 30-50 mp alatt elkészíti a rajzot. 

Az elkészült rajzokat mindenki megkapja rögtön a helyszínen!

ICAROS VR SZIMULÁTOR

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató- és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a szabad repülés érzését nyújtja.

A játékot a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális sportélmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni.

SELFIE TOP SPINNER

A SELFIE TOP SPINNER egy állványból, egy forgó motorizált karból, megfelelő fényforrásból és 240 fps lassításra képes, nagy felbontású kamerából áll.

A kamera olyan egyedülálló videókat készít, amelyet mindenki megirigyelhet.

Apple Vision Pro

Az Apple Vision Pro segítségével egy végtelen vászon áll rendelkezésedre, amely átalakítja a szeretett alkalmazások használatát. Rendezd el az alkalmazásokat bárhol, és méretezd őket a tökéletes méretre, így álmaid munkaterülete valósággá válik - mindezt úgy, hogy közben jelen maradsz a körülötted lévő világban.