Budapest Comic Con - Lycan stúdió
Kövess minket
Facebook Logo
logo

BOK CSARNOK

/

2023. JÚNIUS 10-11.

A Lycan stúdió egy nemzetközi kiadó, főleg magyar tagokkal. Fő tevékenysége a játékfejlesztés, de az évek alatt jelentett már meg antológiát és képregényt is. 3 sikeres kickstartert követően a játékaik a világ számos országába eljutottak és több ezres példányszámban keltek el, melyeket lehetőségetek lesz kipróbálni a Comicconon! Kiadványaikat a közös világ köti össze, melynek különlegessége, hogy bár a mi történelmünkön alapul, a 17. században kitört boszorkánypestis hatására az elhunytak élőhalottakként térnek vissza. Ennek, és az ezzel egy időben megébredt mágiának köszönhetően az addig ismert világ darabjaira hullik, új hatalmak emelkednek fel, egész országok néptelenednek el és feltűnik egy új értékes nyersanyag: a vérkristály.

A megmaradt emberiség jól védett menedékek mögött próbál túlélni és megőrizni valamit a régi birodalmakból.

 

Shardhunters

A könnyen és gyorsan tanulható 1-4 főig játszható kártyajátékban a játékosok Szilánkvadász csapatokat toboroznak akikkel egymás ellen küzdenek meg a vadonban értékes vérkristályokat zsákmányolva, melyekből további hősöket bérelhetnek fel, hogy egy végső nagy küldetésen a többiek felé kerekedhessenek.

Ausonia

Ebben az egyedi mechanikára épülő deckbuilder játékban 1-4 játékos csap össze, hogy valaki közülük elég befolyást gyűjtve az Ausoniának nevezett egykori itáliai városállamok urává válhasson. Ebben lesznek segítségükre a mágikus kristályok, a különleges karakterek, tárgy és esemény kártyák, de a játék emellett tartalmaz egy komplett solo kampány módot ahol a kidolgozott történet alatt egyedi képeségekkel rendelkező Aspirantokat kell legyőzni.

Bone to Pick

A semi-coop Bone to Pick 1-6 játékosnak tartalmaz kihívásokat, rengeteg féle játék móddal de egy céllal: túl kell élniük a zombi hordák egyre erősödő rohamát, mindezt úgy hogy a menedéketek is egyben maradjon, de személyes hőstetteitekkel is kiemelkedhessetek a többiek közül! Viszont nem biztos, hogy mindenkinek ugyanez lesz a célja, nem kizárt hogy van aki azzal jár jól ha elesik a menedék… Mindehez rengeteg különleges fegyver, állat és ellenség kártya szolgáltatja a korábbiaktól eltérő humoros hangulatot.

 

Monastery

A Monastery a Lycan Studio hamarosan debütáló digitális játéka, egy kihívásokkal teli, forduló alapú roguelite deckbuilder. Egy magányos túlélő sorsát követhetjük nyomon, aki egy hegyek között megbúvó, romos kolostorban keres menedéket a környéken hemzsegő szörnyek és banditák elől.Vágj át különböző, veszélyes terepeken zsákmányért, hogy növeld a túlélési esélyeidet. Válassz okosan fegyvereket és egyéb felszereléseket, hogy leginkább passzoljanak a játékstílusodhoz. Csak így kerülhetsz ki győztesen a csatákból, ahol mindkét oldalról támad az ellenség!