Kids Cosplay Bemutató - Szombat (05.18.) és Vasárnap (05.19.)

Elmondhatjuk, hogy immáron – végre – idehaza is több éves hagyománya van a filmes, képregényes, anime-manga rendezvényeknek, melyeknek mindig is népszerű programját képezte a cosplay. Egyre több példát láthatunk arra, hogy nem lehet elég korán kezdeni, már a legkisebbek közül is sokan kedvet kapnak a családdal együtt a beöltözéshez, ez a program pedig nekik / nektek szól! 

Keressük a legbátrabb, legmenőbb fiatalokat és gyerkőcöket, akik szívesen megmutatnák színpadon is a közönségnek a jelmezüket, és hogy már készülődik a jövő cosplayes generációja! 

A bemutatóra lehetőség van előzetesen online regisztrálni, a fennmaradó helyekre pedig helyben is fogadunk el jelentkezést.

Információk

A bemutató korhatáros, 0-14 éves korig lehet jelentkezni!

A szervezők a jelentkezéseket ellenőrzik. Amennyiben a feltöltött kép vagy zene nem megfelelő, a szervezők e-mailben fognak értesítést küldeni. Ezért kérünk benneteket, hogy a jelentkezés leadását ne az utolsó pillanatra hagyjátok!

Amennyiben a gyermek szülővel együtt szeretne színpadra lépni, ezt jelentkezéskor a megjegyzés rovatban kell jelezni.

Vásárolt jelmezzel is lehet regisztrálni! 

Fontos! A fájlnevek csak kis betűket, számokat, kötőjelet és aláhúzást tartalmazhatnak, kivéve a kiterjesztés előtti pont. Például: Mészáros Márta.jpg -> meszaros_marta.jpg

A bemutatóra korlátozott idő áll rendelkezésre, ezért túljelentkezés esetén várólistát alakítunk ki, melyről értesítünk benneteket.

Regisztrálni az alábbi linken tudsz:

1. Adatok felvitele:

Az alapadatoknál meg kell adnotok a valós polgári neveteket és egy olyan e-mail címet, ahol el tudunk titeket érni! A regisztrációnál meg kell adnotok a karakterek nevét, akit cosplayeztek, illetve az anime, manga, játék, film, regény, képregény pontos címét.

Aki az Original (vagyis saját készítésű / nem hivatalos) kategóriában szeretne indulni, az adja meg a karakter megnevezését (pl. „Félkarú rabló”)!

Tapasztalataink alapján a Citromail, Freemail, Yahoo és Hotmailes emailcímek nem megbízhatóak, ha ilyen címet adsz meg, akkor nem tudjuk garantálni, hogy megkapod a szükséges visszaigazolásokat, illetve leveleket és sajnos a reklamációkat sem tudjuk ebben az esetben elfogadni!

2. Kép a karakterről

A kép útmutatóul szolgál a közönség számára, ezért fontos, hogy a lehető legjobban ábrázolja a karaktert. Jó minőségű, nagy méretű, színes képet töltsetek fel a karakterről.

Az ajánlott, ideális fájl méret 1920*1080 pixel és maximum 1 megabyte, jpg vagy png formátumban.

3. Zene

A színpadra vonuláskor bejátszott zenét mindenki maga választja és tölti fel a regisztrációja során. A zenéket lehetőség szerint ellenőrizzük, de a szervezők nem vállalnak felelősséget a hibásan vágott vagy rossz minőségben feltöltött zenékért.

Maximális hossza a zenének: 1 perc.

A BEMUTATÓ MENETE

A fellépők megmutatják a színpadon a jelmezüket a közönségnek, egy laza és jó hangulatú bemutató keretein belül.

· A fellépés előre feltöltött vagy helyben kiválasztott (helyben jelentkezők) zenére történik.

· A fellépőket kérjük, hogy keressék segítőinket a színpad mellett 30 perccel a bemutató kezdete előtt.

· Színpadon nem kell beszélni.