Online Artist Alley

Online Artist Alley


A koronavírus-járvány elleni védekezés következtében kialakult helyzettel és annak következményeivel mindannyian tisztában vagyunk, elég csak a minket leginkább érintő bejelentést megemlíteni: a Budapest Comic Con új időpontban kerül megrendezésre. Az erről szóló hírünket ide kattintva olvashatjátok.

Nagyon sok időt és energiát fektettünk az eddigi szervezési munkákba, azonban biztosak vagyunk benne, hogy az Artist Alley / Vásártér kiállítói és árusai is nagyon sokat készültek a rendezvényünkre. Sajnos nem a Budapest Comic Con az egyetlen olyan tematikus esemény, melynek új időpontot kellett találni, vagy még ennél is nehezebb helyzetbe került, és más megoldást nem látva, lemondásra kényszerült.

Emiatt az ezeken a rendezvényeken a saját kezűleg előállított termékeiket bemutató és áruló tehetséges magyar művészek, illetve más kiállítók és árusok is nehéz helyzetbe kerültek.

Szerencsére létrejött egy olyan kezdeményezés, melyet mindenképpen szeretnénk a Ti figyelmetekbe is ajánlani, ez pedig nem más, mint az Online Artist Alley. Ezt egy olyan alkotó hívta életre, akit az elsők között jelentettünk be az Artist Alley résztvevői között:

„A csoportot azért hoztuk létre, hogy segítsük a magyar művészeket és árusokat, akik az elmaradt conok, vásárok miatt nehéz helyzetbe kerültek. Emellett így hozzájuthattok a kedvenc con termékeitekhez így is, hogy nem lesznek conok. Jelentkezz, ha művész vagy árus vagy, aki conon/vásárba szokott árulni saját készítésű terméket, vagy ha szeretnél látni és megvásárolni csodás magyar kézműves alkotásokat és con vásárfiákat.”

A Facebookon elérhető csoportba ide kattintva tudtok jelentkezni, ahová folyamatosan csatlakoznak a tehetséges hazai művészek és érdeklődők.

Nagyon örülünk, hogy egy ilyen összetartó közösség tagjaival találkozhatunk, illetve biztosíthatunk számukra bemutatkozási lehetőséget a novemberi Budapest Comic Conon.

Amennyiben Téged is érdekel, hogy milyen egyedi és fantasztikus termékeket készítenek a hazai alkotók, akkor irány az Online Artist Alley csoport, ha pedig azon gondolkodsz, hogy a novemberi Budapest Comic Conon bemutatnád saját termékeid az Artist Alley forgatagában, akkor a [email protected] címen érdeklődhetsz a lehetőségekről.