Cosplayer

Shappi Workshop

  • Szombat - vasárnap
  • FotózásMindkét nap folyamán, külön kiegészítőjegy vásárlása nem szükséges

Shappi Workshop


Lengyelország egyik legtehetségesebb cosplayerével is találkozhattok a budapesti Comic Conon. Aleksandra Tora, művésznevén Shappi, 2009-ben kezdett jelmezkészítéssel foglalkozni, munkáit kezdetben kisebb anime és manga fesztiválokra készítette.

Az elmúlt években folyamatosan fejlesztette és tökéletesítette jelmeztervezői tehetségét, közben elsajátította a legújabb technikákat és trendeket, majd fokozatosan az egyedi páncélokra, komplex felépítésű szárnyakra és nagyméretű kellékekre specializálódott.

Kemény és fáradhatatlan munkája nem maradt elismerések nélkül: Lengyelországban számos cosplay bajnokságon szerzett első helyezést, ezeknek az eredményeknek köszönhetően pedig több rangos külföldi versenyen is képviselte szülőhazáját, ahonnan gyakran díjazottként térhetett haza.

A cosplay-készítésben szerzett tapasztalatait és az ehhez kapcsolódó technikákat rendszeresen megosztja rajongóival saját YouTube csatornáján, ahol az érdeklődök betekintést nyerhetnek az éppen készülő cosplayes projektjeibe is.