Featured Guest

Natalia Tena

The Mandalorian (2019)
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1-2. (2011)
Harry Potter és a Félvér Herceg (2009)
Game of Thrones (2016)
  • Szombat
  • DedikálásTovábbi információkkal később jelentkezünk
  • FotózásTovábbi információkkal később jelentkezünk
  • ElőadásTovábbi információkkal később jelentkezünk

Natalia Tena


Natalia Gastiain Tena, spanyol származású angol színésznő és zenész, 1984. november 1-jén született Londonban. Spanyol származású szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, édesanyja, María, titkárnő, míg édesapja, Jesús ácsként dolgozott. Natalia folyékonyan beszél spanyol és baszk nyelven. A Bedales bentlakásos iskolában tanult.

Debütálása 2002-ben volt, amikor Ellie szerepét játszotta az “About a Boy” című filmben, 2003-tól pedig már profiként kezdett el foglalkozni a színészettel. Főszerepet kapott egy színpadi adaptációban, a “Gone to Earth”-ben 2004-ben, és a “Nights at the Circus”-ban 2006-ban.

2007-ben feltűnt a “Harry Potter and the Order of the Phoenix” (Harry Potter és a Főnix Rendje) című filmben, mint Nymphadora Tonks. 2009-ben ismét magára öltötte Tonks karakterét a “Harry Potter and the Half-Blood Prince”-ben (Harry Potter és a Félvér Herceg), majd 2010-ben a “Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1-ben” (Harry Potter és a Halál Ereklyéi) és 2011-ben a második részben is.

Ő volt a házigazdája a “Trailing Tonks”-nak, mely megjelent DVD-n és Blu-rayen is.
2011-ben főszerepet játszott egy skót filmben, a “You Instead”-ben. Ezen kívül feltűnt az HBO sorozatában, a Trónok Harcában, melyben Oshat játszotta. 2013-ban szerepelt Lapalux számához, a “Without You (ft. Kerry Leatham)”-hoz készített videoklipben.

2015-ben Tena a brit “Residue” sorozatban kapta meg Jennifer Preston főszerepét, míg 2019-ben a Mandalorian hatodik epizódjában öltötte magára Xi’an karakterét.