Cosplayer

Luce Cosplay

Leslie Isabel Patriarchi
  • Szombat - vasárnap
  • FotózásMindkét nap folyamán, külön kiegészítőjegy vásárlása nem szükséges

Luce Cosplay


Leslie Isabel Patriarchi, vagy ismertebb nevén Luce Cosplay, egyenesen Olaszországból érkezik a Budapest Comic Conra. 2008 óta készít saját kezűleg jelmezeket, fegyvereket és kiegészítőket. Több mint tíz éves varrónői és jelmeztervezői tapasztalattal rendelkezik, pályafutása alatt pedig több mint 80 egyedi cosplayt készített és viselt. A saját magának készített cosplayek mellett megrendelésre is készít jelmezeket szülőhazájában, illetve más országok érdeklődői számára.

Luce Cosplay a legnívósabb nemzetközi versenyek állandó résztvevője immáron 2012 óta, alkotásait ezeken a megmérettetéseken számos alkalommal díjazták is. Miután tavaly megnyerte az olasz válogatóbajnokságot, az International Cosplay Competition Clara Cow Cosplay Cup 2019 versenyén Olaszországot képviselhette.

Cosplayeivel körbeutazta világot és számos vállalat, rendezvény, valamint videojátékokat gyártó és forgalmazó cég érdeklődését felkeltette. A Namco Bandai például minden hivatalos közösségi média felületén megosztotta a Tekken 7 Eliza cosplayét, de érdemes megemlíteni a Square Enix-szel folytatott együttműködését, melynek keretében a Final Fantasy univerzumra kihegyezett rajongói fesztiválon Gentiana (Final Fantasy XV) és Shiva (Final Fantasy XIV) karakterét keltette életre.