Germia Cosplay
Cosplayer

Germia Cosplay

  • Szombat - vasárnap
  • FotózásMindkét nap folyamán, külön kiegészítőjegy vásárlása nem szükséges

Germia Cosplay


A videojátékok megszállott rajongója, streamer és cosplayer – így jellemezhetjük röviden Csehországból érkező vendégünket, aki a cosplayer közösségben Germia néven szerzett magának megérdemelt hírnevet és ismertséget.

Már kisgyermekkorában magával ragadta a játékok világa, melyet később az e-sport iránti szenvedélyes rajongás követett (korábban félprofi CS:GO játékos volt az eSuba női csapatánál). Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy ezekben a közösségekben előbb-utóbb megismerkedjen a cosplayerkedéssel. Első cosplayét 2015-ben készítette el, azóta is hatalmas odaadással és lelkesedéssel készíti saját jelmezeit.

Azóta több mint húsz karaktert keltett életre, kifejezetten az erős női karakterek a kedvencei. Számos csehországi és nemzetközi cosplay versenyen indult, több bajnokságról díjazottként távozott. Kétszer is sikerült megnyernie az Európai Cosplay Bajnokságot.

Munkájának és tehetségének köszönhetően egyre több és nagyobb elismerésben részesül: immáron rendszeresen hívják vendégként, zsűriként vagy éppen szakmai előadóként különböző rendezvényekre világszerte. Elkötelezett amellett, hogy vissza-, illetve továbbadja tudását és tapasztalatát a cosplayer közösségnek, ezért oktatóanyagokat készít és oszt meg, valamint élőben közvetíti legújabb alkotásainak elkészítését.