Cosplayer

Florencia Sofen

  • Szombat - vasárnap
  • FotózásMindkét nap folyamán, külön kiegészítőjegy vásárlása nem szükséges

Florencia Sofen


Argentínában született cospayer és fotós, jelenleg Spanyolországban él. 2010-ben kezdett cosplayerkedéssel foglalkozni, csak azért, hogy (a fotózás mellett) ezzel fejezze ki tiszteletét azon művészek és szerzők – kifejezetten a képregények világában alkotók – előtt, akiket igazán kedvelt.

Számos spanyolországi rendezvényen megfordult meghívott vendégként, illetve olyan filmes márkákkal dolgozott együtt, mint a Warner, melyek keretében például a Suicide Squad hivatalos reklámkampányában is szerepet vállalt.

Cosplayes fényképei megjelentek az Amigo Comics gondozásában kiadott Rogues! képregényfüzet borítóján és a Gail Simone jegyezte Domino című képregény (Marvel Comics) első számában is. Emellett képeivel több kiállításon is találkozhattak a látogatók Spanyolországban.

2015-ben az argentin Arte Cosplay kiemelt vendége volt, 2017-ben hazáját képviselhette a Magic International Cosplay Masters versenyén Monaco városában, 2018-ban a Made in Japan, a Malta Comic Con és a MAGIC Kyoto rendezvényekre egyaránt kiemelt vendégként kapott meghívást.

Kifejezetten pozitív és nyitott hozzáállással rendelkezik, ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a cosplayerkedés nyújtotta élmények minden egyes percét élvezi.