Daisy Cosplay
Cosplayer

Daisy Cosplay

  • Szombat - vasárnap
  • FotózásMindkét nap folyamán, külön kiegészítőjegy vásárlása nem szükséges

Daisy Cosplay


Európa egyik legnagyobb színházában, a palermói Teatro Massimoban tanult jelmeztervezést, az itt megszerzett tapasztalatait később Róma egyik tekintélyes szabóműhelyénél kamatoztatta, ahol népszerű showműsorokhoz és nemzetközi filmes produkciókhoz készített öltözékek kivitelezésében működött közre.

Cosplayer karrierje 2012-ben kezdődött, ebben az évben készítette első jelmezeit. 2016-ban már szerződtetett cosplayerként és modellként dolgozott a Greebo Games-nek, az együttműködés keretében Daisy-ről mintáztak több Blood Bowl miniatűr figurát, illetve feltűnt a videojátékhoz készült naptárban is. Ugyanebben az évben Olaszországot képviselte a World Cosplay Summit-on, majd 2019-ben a Yamato Cosplay Cup olasz résztvevőjének választották. 2020-ban meghívást kapott a Magic International Cosplay Masters-re.

Zsűriként számos nemzetközi cosplay versenyen és seregszemlén bíráskodott. Meghívott vendégként olyan rangos olasz és európai rendezvényeket vett részt, mint a Romics, Lucca Comics & Games, Dutch Comic Con, Comic Con Baltics és Vienna Comic Con.

Amikor éppen nem cosplay készítéssel foglalkozik, akkor környezetkutatóként azon fáradozik, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosságra. Ezen a területen végzett munkásságának egyik fontos mérföldköve, amikor meghívást kapott egy olyan Japán rendezvényre, melynek elsődleges célja az volt, hogy a cosplay kultúrán keresztül népszerűsítse a környezettudatos életmódot.

A kreativitás és az alkotás öröme, az utazás, valamint ezeknek az élményeknek a megosztása válasz arra kérdésre, hogy mit kedvel leginkább a cosplayerkedésben.