Ősök Hajnala - Budapest Comic Con

Ősök Hajnala


Az Ősök Hajnala egy 2018-ban indult teljesen magyar nyelvű kártyajáték, aminek egyedisége, hogy a kaland\RPG játékok elemeit hozza el nekünk kártyajáték formájában. A játék lényege, hogy egy 4 fős csapatot felépítve le kell győznöd ellenfeled. Az életerőt kivéve semmilyen energiaforrás nincs a játékban.

Három fő kaszt van: a harcos (közelharci), a vadász (távolsági) és a mágus (mágikus). Ezek a kasztok lefedik az általunk ismert összes alkasztot, amiket ezen felül összesen 10 eltérő sebzéstípussal is megkülönböztetünk. Rengeteg stratégiai lehetőségetet és elképesztően látványos taktikákat ismerhettek meg a játék által.

Versenyeink heti rendszerességgel kerülnek megrendezésre fővárosban, ahol kezdő, haladó és profi formátumokban tudjátok összemérni az erőtöket. A formátumok a ritkaságok korlátozásával oldják meg a játékosok közti különbségeket.

A játék sztorija szerint egy látszólag békés időszakban vagyunk egy ókori világban, ahol 4 királyság arénaharcokban dönti el a területek felosztását a nemesek között. Ezek a nemesek vagytok ti. A feladatotok, hogy a legjobb harcosaitok szembeszáljanak értetek a legveszedelmesebb csapatokkal és együtt győzedelmeskedjetek.

A helyszínen egyedi kedvezményekkel kedveskedünk és mindenkinek aki kipróbálja a játékot ajándék promó lapot biztosítunk.