GY.I.K.

Ha több jegyet vásároltál, minden jegyről külön ki kell tölteni egy regisztrációt.

2022. január 15-ig.

Ebben az esetben sem vesznek el a jegyeid, hanem automatikusan érvényesek lesznek a megvásárolt jegytípusodnak megfelelő jegytípusra az új időpontra.

Vigyázz a már megvásárolt jegyeidere, mert az eredeti jegyeiddel tudsz majd belépni a rendezvényre.

Ha jogosult vagy a korábbi nyilatkozataid alapján ajándék csomagra, azt a 2022-ben megrendezésre kerülő rendezvény Ajándék Átvevő pontján tudud majd átvenni.

Ha a FIX összegű kedvezmény kupont választod, akkor 2022. február 15-éig elküldjük a kuponodat, és tájékoztatunk arról, hogy tudod felhasználni a kuponodat.

A kuponodat a 2023. december 31-ig megrendezésre kerülő rendezvények jegyvásárlásához tudod majd felhasználni. Ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást fogunk neked küldeni 2022. február 15-ig e-mailben, a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

Az új időpontban megrendezésre kerülő Budapest Comic Con rendezvényen tudod átvenni azokat, a rendezvény Ajándék Átvevő pontján.

Nem, a te jegyed automatikusan érvényes az új időpontban, és sajnos a te jegyedre nem érvényes a többi kompenzációs lehetőség.

Kérjük, írj nekünk e-mailt az info@budapestcomiccon.hu e-mail címre, és a kollégáink a lehető leghamarabb segítenek neked!

2022. májusában, amikor a programok már véglegesek lesznek az új időpontra, egyeztetni fogunk Veled melyik napra szeretnéd a jegyedet, és aszerint fogjuk kiküldeni az ajándék jegyet e-mailben a vásárláskor megadott e-mail címedre.

Ha VIP bérleted van választható napra szóló ajándék napijegyet adunk ajándékba.

2021. november 22-ig elküldünk neked egy levelet, amiben tájékoztatunk a kiegészítő jegyekkkel kapcsolatban.

Kérjük, nézd meg a vásárláskor használt e-mailedhez tartozó levelező fiókod spam/junk/levélszemét mappájában is a levelünket, mely az info@budapestcomiccon.hu e-mail címről érkezett vásárlói tájékoztató e-mail. Ha így sem találod, írj nekünk ugyanerre az e-mail címre, és segítünk!

A kedvezményt

• a kuponnal és a 2020. december 10-én kiküldött levéllel együtt, valamint a jegyeden található érvényes vonalkód együttes belmutatásával lehet igénybe venni

• a 2022. 06.11-12-én megrendezésre kerülő első Budapest Comic Con rendezvény kijelölt PlayIT Store shopjában

• Budapest Comic Con és PlayIT SHOW és merchandising termékek vásárlására.

Az utalvány a 2022.06.11-12-én megrendezésre kerülő első Budapest Comic Con rendezvény kijelölt PlayIT Store shopjában beváltható, Budapest Comic Con és PlayIT SHOW merchandising termékek vásárlására. A kedvezmény egy vonalkóddal egyszer felhasználható, és több kedvezménnyel nem összevonható. Kérjük, ügyelj arra, hogy a kedvezményt minimum a 3000 Ft érték feletti vásárlásnál lehet igénybe venni.